Greeting From Michael Buble

Dapet PR nih dari Mbak Sinta :D. Tuuuhhhhhh kan bener, seperti yang aku posting disini, kalo akhir-akhir ini lagi musim Award dan PR. Dimana-mana orang lagi kena tag buat ngerjain PR. Kali ini PRnya berkaitan dengan lagu.

The Rules are….
A. Choose a singer/band/group
B. Put the picture of the singer/band/group
C. Answer using ONLY TITLES OF SONGS by that singer/band/group
D. Tag your friends according the ALBUM that singer/band/group already released

------------------------------------------------

OK…OK… I’ll do my homework.

A. For a singer, I choose Michael Buble.

B. Here is his picture.


C. Here are the questions and answers.

Male or female?
“DADDY’S LITTLE GIRL”

Describe yourself!
“HOW SWEET IT IS”

What people feel when they're around you?
“FEELING GOOD”

How would you describe your previous relationship?
“ALWAYS ON MY MIND” but actually it was just a “DREAM”

Where would you want to be now?
“HOME”

How do you feel about love?
“THE BEST IS YET TO COME”

What's your life like?
“WHAT A WONDERFUL WORLD” but sometimes I’ll say “THAT’S LIFE”

What would you ask for if you had only one wish?
“L-O-V-E”

Say something wise!
“TRY A LITTLE TENDERNESS”

What do you think of your bestfriend?
“EVERYTHING”

------------------------------------

D. I've finished my homework. Now it’s my turn to tag my friends (11 people) because Michael Buble has already released 11 Albums (according to his discography). So, I’ll choose:
1. Bitah, 2. Teh Eci, 3. Wendy, 4. Abie, 5. Mbak Li,
6. Andy (Warung 18), 7. Senoaji, 8. Semar.

Tapi siapa lagi yaaa??? ntar deh dicari dulu orangnya, eeeh ternyata Senoaji udah dapet PR yang sama dari Teh Linda...so...yang belum kesebut, siap-siap buat kebagian PR.

---------------------JUST FOR FUN----------------------------

17 comments:

  1. pertamaxx!!

    I love michael buble...Home is my fave

    ReplyDelete
  2. aaarrrggghhh tingkyu somad hodoh tapi mo nyontek sapa neh, pasalnya wen gak gape soal perlaguan ataw permusikan hiks:(

    ReplyDelete
  3. wakakakakka syukur sudah ngerjain. syukur pula aku ga dikasi PR, karena huaaaaaaaaaaa aku uda dapat PR ini dari Mbak Fanda.

    ReplyDelete
  4. michael buble...where are U..
    kebagian lagi ya..hatur nuhun teh nya...

    ReplyDelete
  5. teh, kenapa foto saya di pajang hohoho ...

    belum tahu si michael, jadi sekarang hunting deh lagu2 dia ...

    ReplyDelete
  6. akhirnya....
    dapet ide juga!!!!!

    selamatttt!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. tenk yu awardnya..

    waduh...ada PR nya..

    ReplyDelete
  8. You love music?
    Me,too!
    Have a nice day!

    ReplyDelete
  9. wah... selamat ngerjain PRnya udah selesai... semangat....

    ReplyDelete
  10. DOh!!!! ewot maning! kayak yang dikasih mbak linda belle betewe mikel buble yaa... asik tuh lagu2nya, bikin maunya bobo melulu xixiixixxixi

    ReplyDelete
  11. Michael buble???
    beneran baru tau sekarang teh..hihihi
    meni ga gaul yah dirikuh..
    dia orang mana teh??

    ReplyDelete
  12. sepp..ntar ya dikerjain nya..
    makasih Tag nya say...

    ReplyDelete
  13. bravo! dapet nilai 11 deh! ;)

    ReplyDelete
  14. good choice, mb emg mantav.. ;)

    ReplyDelete
  15. yey!! makasih ya mbak lies, dikau keren deh setelah ngerjain PR **lah dulu? :P

    ReplyDelete
  16. ahhh...
    dari banyak postingnya mbak laisya, aku pilih untuk post comment di sini, love buble so much!

    ReplyDelete

Please, leave your comment here. Don't forget to put your name ... Anonymous is not recommended. Thanks :)